100.yılında şampiyonluk hayallerinden kapanmanın eşiğine gelen takım




Tarih: 23 Mart 2023 Perşembe 15:37




TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligde kapanmanın eşiğine gelen Tarsus İdman Yurdu (TİY), sesiz sedasız kuruluşunun 100.yılını kutluyor.

Haber- ESEN ÇALICI

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve 23 Mart 1923’te kurulan Tarsus İdman Yurdu sesiz sedasız 100.yılını kutluyor.

Son haftalarda alınan ağır yenilgiler

Kuruluşunun 100.yılında şampiyonluk parolası ile çıkan ve bu sezon ligde ekonomik sıkıntılar yüzünden kapanmanın eşiğine gelen, borçları yüzünden elindeki tüm A takım oyuncularını kaybeden ve ara transfer dönemini açamayan TİY, ligin ikinci devresine altyapı oyuncuları çıktığı maçlarda tarihinin en ağır mağlubiyetleri aldı. TİY, ligin 23.hafta maçında deplasmanda Şanlıurfaspor karşısında hezimete uğramıştı. İlk yarıda 7 gol, ikinci yarıda 4 gol yiyen TİY, bu karşılaşmada 11-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. TİY daha sonrasında Somaspor’dan 4-0, Arnavutköy Belediyesi’nden 9-1, Nazilli Belediyesi’nden 5-0’lık skorlarla ağır mağlubiyetlerine devam etmişti.

TİY’den 100.yıl kutlaması

Tüm bu ağır yenilgilerin gölgesinde, TİY dün kulübün 100.yılını kutladı. Buruk kutlanan 100.yılda TİY’in sosyal medya hesaplarında bir paylaşım yapıldı. Paylaşımı yapan video da, Tarsus’un kültüler yerlerine yer verilirken, TİY’in ligde karşılaşmalarını oynandığı stadyumunda içersinde yer aldığı görseller paylaşıldı. Paylaşımın sonunda TİY, Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, kulübün efsane başkanlarından Erkut Kuzeyman’ın mezarı başındaki ziyareti ile tamamlandı.

 

 

 

 

 

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA