Tarsus Ziraat Odası Başkanı Avcı’dan Koçak’a ziyaret




Tarih: 23 Mart 2023 Perşembe 15:28




Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret ederek, Tarsus ve bölge için yapacakları ortak çalışmalar ve iş birliği üzerine sohbet etti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koçak, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı’yı konuk etti. Ziyarette deprem felaketi başta olmak üzere gündem ve tarım sektörü üzerine istişarede bulunan Başkanlar, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkması adına nelerin yapılabileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısında Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Veyis Avcı, yeni dönemde yapacakları çalışmalardan bahsederken, tarımın sorunları ile ilgili konuları gündeme getirmeye ve takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi. Veyis Avcı’ya ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da Avcı’nın yeni dönemini kutlayarak Tarsus ortak paydasında bölgenin ve ülkenin kalkınması için iş birliği çalışmalarını artırarak devam ettireceklerini vurguladı. (Haber Merkezi)

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA