Tarsus Belediyesi ile sokaklar artık daha bir güzel




Tarih: 23 Mart 2023 Perşembe 16:07




Tarsus Belediyesi kent merkezindeki cadde ve sokaklarda kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Tüm yıl boyunca devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde yürümelerini sağlamak için eş zamanlı olarak 6 mahallede kaldırım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çok sayıda ekiple gerçekleştirilen çalışmalar, kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor. Kavaklı, Atatürk, Altaylılar, Hürriyet, Şehitler Tepesi ve Ergenekon Mahallelerinde eş zamanlı olarak çalışmalar devam ediyor. Toplamda 6 mahallede sürdürülen çalışmalarla kentin çehresi yenileniyor.  Kaldırımı olmayan ya da yenileme gerektiren yollar, Tarsuslular için tamamlanıyor. Kaldırımsız sokaklara kaldırım kazandırılıp, vatandaşların daha rahat yürüyüp güvenli bir şekilde dolaşmalarına imkan sağlanıyor. Kaldırımlar, sokakların fizibilitesine göre ayarlanıyor. Çalışmalar ihtiyacı olan diğer mahallelerde de devam edecek.

“Tüm gayretimizle Tarsus için çalışıyoruz”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Tarsus’umuzda ekiplerimiz tarafından kentimizi yenileme çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yollarımızda yürüyebilmeleri için tüm gayretimizle Tarsus için çalışıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA