Türkiye Atletizm Vakfı Olağan Genel Kurulu yapıldı




Tarih: 21 Mart 2023 Salı 15:53




Türkiye Atletizm Vakfı’nın (TAV), Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleşen 2021-2023 Olağan Genel Kurulu’nda İpek Özgüden Özen yeniden başkanlığa seçildi.

Türkiye'de atletizmin geliştirilmesi, sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla 1986 yılında kurulan ve amacı doğrultusunda çalışmalarını yürüten TAV’ın 19 Mart, Pazar günü yapılan Olağan Genel Kurulu’nda İpek Özgüden Özen yeniden başkanlığa seçildi. 
  Divan Kurulu Başkanlığı’nı İlhan Ağırbaş ve katipliğini Faruk Yaraş’ın yaptığı Genel Kurul toplantısında 2022 TAV Faaliyet Raporları ve Denetleme Kurulu raporları görüşülerek onaylandı. 
  Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, genel kurulda kuruluşunda yer alan Türk atletizminin evrensel düzeyde gelişiminin sağlanması ve atletizm kültürünün geliştirilmesi vizyonu ile Türk atletizmi için faaliyetlerini genişleterek güçlendirme kararı aldı. Cüneyt Koryürek Genç Atletlere Destek Programı, TAV Atletizm Ödülleri, N Kolay İstanbul Maratonu Spor Fuarı Katılımı ve Bağış Kampanyası, Ömer Besim Kır Koşusu-Kırmızı Eşofman Ödülleri gibi projelere devam eden Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, yeni dönem faaliyet programı için yıkıcı depremde etkilenen genç atletlere odaklı projeler, üniversitelerde atletizm panelleri, Türk Atletizminin Geleceği ile ilgili projeksiyonlar, yetenekli ve gelecek vadeden genç atletlere malzeme destekleri, atletler için pratik yabancı dil eğitimi, kadın antrenörlere ve kadın hakemlere yabancı dil eğitimleri, Atletizmi Geliştirme Akademisi, Medya Eğitimleri, Kişisel Gelişim Seminerleri, Atletizm Festivali, TAV YouTube kanalı açılması gibi projelerin planlaması konuşuldu. 
  Türkiye Atletizm Federasyonu ile iş birliği içerisinde çalışmalarına devam edecek olan Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nın yapılan seçim sonucunda TAV 2023 - 2025 Kurulları aşağıdaki şekilde oluştu: 
  TAV Yönetim Kurulu 
  Başkan: İpek Özgüden Özen 
  Başkan Yardımcısı: Haldun Domaç 
  Genel Sekreter: Ayşegül Baklacı 
  Sayman Üye: Murat Ağca 
  Üye: Neşe Gündoğan 
  Üye: Salih Münir Yaraş 
  Üye: İzzet Türkkal 
  Üye: Şükrü Çaprazlı 
  Üye: Aslı Ergenç 
   
  TAV Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri 
  Necati Çeteci 
  Rıza Erdal 
  Can Korkmazoğlu 
  Aycan Kurtcan 
  Ömer Yavru 
   
  Denetleme Kurulu 
  İlhan Ağırbaş 
  Nursel Gülay 
  Şefik Sivrikaya 
   
  Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri 
  Rıdvan Doğan 
  Hasan Kasap 
  Ülkü Otay 
  (UA-S)                      


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA