Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi’nde farklı branşlarda ücretsiz kurs kayıtları başladı




Tarih: 4 Ekim 2022 Salı 14:30




Tarsus Belediyesi, kadınların toplumsal hayatın her alanında aktif rol almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğü tarafından kadınlara, Güner Yüksek Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi’nde ücretsiz olarak verilecek İngilizce A1 seviye eğitimi, kişisel bakım, bağlama, el sanatları, diksiyon etkili konuşma ve sabah sporu branşlarından oluşan kursların kayıtları başladı. Kadın ve Aile Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Güner Yüksek (Hala) Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi’nde, kadınlar için ücretsiz kurs kayıtları başladı. Kadınların sanata olan ilgilerini arttırmak, yeteneklerini geliştirmek ve çeşitli alanlarda kullanabilecekleri eğitimleri sağlanmak adına Tarsus Belediyesi tarafından çalışmalar sürdürülüyor. Tarsus Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen kurs programında el sanatlarından, kişisel gelişime kadar pek çok sayıda kurs veriliyor.

 

6 FARKLI BRANŞTA KURS VERİLECEK

Tarsus Belediyesi’nin sunduğu hizmetler ve kurslardan yararlanma fırsatı elde edecek olan kadınlar, bu sayede hem kişisel gelişimlerini geliştirecek hem de aile ekonomisine destek sağlayacak eğitimler alacak. Kursların içerisinde İngilizce A1 seviye eğitimi, kişisel bakım, bağlama, el sanatları, diksiyon etkili konuşma ve sabah sporu kursları veriliyor. Ayrıca el sanatlarının içerisinde kursiyerler, amigurami-örgü çanta, nakış işleme-süsleme sanatı ve takı tasarım-nikah şekeri sepeti eğitimlerini seçme şansı elde edebiliyor. Kurslara katılım sağlayacak kadınlara ise kurs bitiminde katılım belgesi verilecek. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA