Demir, Mut Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu




Tarih: 27 Mayıs 2022 Cuma 14:38




Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, yapımı devam eden Mut Gençlik Merkezi açık spor tesisleri ve yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzu arazisinde incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Ökkeş Demir, ilk olarak Şube Müdürleri Cafer Bozkurt, Abdullah Çakmak ve Mut Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Senemli ile birlikte Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl'ü makamında ziyaret ederek sırasıyla Mut Gençlik Merkezi ve yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzu arazisinde incelemelerde bulundu. Yapılan tüm hizmetlerin Mut gençliğine ve sporuna hayırlı uğurlu olmasını dileyen Demir, "Mut ilçemizin gençleri için yapılan Gençlik Merkezimizde eğitimden, sanata, kültürden, teknolojiye ve spora kadar birçok hizmeti içinde barındıran bu eşsiz tesisi temmuz ayında Mut halkının hizmetine açmayı planlıyoruz. Yapımı tamamlanan Mut Gençlik Merkezimiz ve bahçesine yapımı devam eden spor tesisleri ile birlikte Mut gençliğine ve sporuna kalıcı eserler sunmaya devam ediyoruz. Bu güzel eserlerin Mut ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" İfadelerini kullandı. Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mut Gençlik Merkezi incelemelerinin ardından yatırım planına alınması düşünülen yarı olimpik yüzme havuzu arazisinde incelemelerde bulundular. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA