image Şafak Yavuz
TEMSİLCİLERİMİZDEN KABUS GİBİ BİR BAŞLANGIÇ



Yazı Tarihi : 15.10.2021
 E-Mail : safakyavuz93@icloud.com

 

Profesyonel liglerde mücadele eden temsilcilerimiz Tarsus İdman Yurdu ve İçel İdmanyurdu bulundukları gruplarda henüz ligin başı olsa da beklenenin son derece altında kaldı. Her iki takımımızda da geçirilen başarılı transfer sezonun ardından lige hızlı bir giriş yapılması beklenirken, tam tersi şekilde sonuçlar alınmasından kaynaklı ister istemez kafamızda bazı soru işaretleri oluşmuş oldu.

 

TFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu çok ciddi bir bütçe ile yaz transfer sezonunun ardından, lige direk ambargo kaymasını beklememize rağmen oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile topladığı 8 puan ile birlikte kendisine 11. sırada yer buldu. Henüz ligin başı olması ve play off potasının sadece 2 puan gerisinde olmasına rağmen beklentilerimizin çok yüksek olması şuan ki konum bizleri tatmin etmeyecek seviyede. Lig sıralamasında ki yerinden çok sahada istikrarlı bir futbol izleyemediğimizden ötürü önümüzdeki haftalara olan umutlarımız maalesef yeşermiyor. Lige Ergün Pembe ile başlayıp alının kötü sonuçlardan sonra sözleşme fesih edilerek, tecrübeli teknik adam Hüseyin Kalpar ile anlaşma sağlandı. Kamuoyunun da bildiği gibi ciddi bir yönetimsel sıkıntının olduğu temsilcimizde bu problemlerin acilen çözülmesi ve Hüseyin Hoca’nın önderliğinde kazananın Tarsus İdman Yurdu olmasını temenni ediyorum.

 

TFF 3. Lig’de mücadele eden İçel İdmanyurdu’nda ise durum daha maalesef daha kötü. Henüz birçok futbolcu ile anlaşmadan daha önce az sayıda takım çalıştırmış, tecrübe anlamında yeterli olmadığına inandığım Cem Kavçak takımın başına getirildi. Hocanın ardından kariyeri şampiyonluklar ve play offlar ile dolu oyuncular ile anlaşma sağlandı. 7 maç sonucunda bu kadar iyi bir kadro ile 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 7 puan ile düşme hattının bir üst sırasında kendisine yer bulan İçel İdmanyurdun’da, acil olarak Cem Hoca yolların ayrılarak, oluşturulan bu ciddi kadronun kalitesinde bir hoca ile anlaşarak hakkedilen sıralara çıkılmasını ümit ediyorum.




 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA