image Şafak Yavuz
MİLLİ TAKIMDA ALMAN EKOLÜ



Yazı Tarihi : 24.09.2021
 E-Mail : safakyavuz93@icloud.com

 

 

Şenol Güneş’in üst üste aldığı başarısız sonuçlar çerçevesinde istifa süreci başladı ve 10 milyon TL tazminat karşılığında Şenol Hoca ile yolların ayrılması konusunda karar kılındı. Çok ciddi bir genç jenerasyonumuzun olması ve bunu doğru şekilde değerlendirmemizden kaynaklı Milli Takımın başına gelecek isim çok önemliydi.

 

Teknik Direktörden önce Avrupa’nın hatırı sayılır takımlarında forma giyen TFF yöneticilerinden Hamit Altıntop’un Milli Takımlardan sorumlu yönetici olarak göreve getirilmesi, bir yabacın hoca geleceğinin habercisi olmuştu. Hamit Altıntop’un Avrupa genelinde ikili ilişkileri, üst düzey kulüplerde forma giymiş olması ve beyefendi kişiliği kendisini bu göreve getirmiş oldu. Bence doğru bir seçim olan Hamit Altıntop’un Stefan Kuntz’a çok fazla yardımı olacağının kanaatindeyim.

 

Futbolculuk döneminde de ülkemizde Beşiktaş formasını giyen Stefan Kuntz, futbolculuk kariyerinden sonrada Almanya’da hem keşfettiği genç oyuncular ile hem de bu genç oyuncuların gelişmine sağladığı katkı ile taraflı tarafsız her kesim tarafından takdir edildi. Ülkemizde de futbolculuk kariyerinde bulunması sebebi ile bizleri de yakından tanıyan bir isim olarak Milli Takımımızın başına geçmiş oldu. Stefan Kuntz’un bizlere sahada istediğimiz bir Türk Milli Takımı izleteceği düşüncesindeyim.

 

Son olarak Milli Takımımızın başında da bir yabancı hoca var iken TTF Süper Lig’de uygulanan 8+3 yabancı oyuncu kuralının ise en kısa sürede tekrardan gözden geçirilmesini temenni ediyorum.




 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA