Büyükşehir, konserler ile evlere konuk oluyor




Tarih: 2 Mart 2021 Salı 13:10




Mersin Büyükşehir Belediyesi, pandemi süreci dolayısıyla durma noktasına gelen sanatsal faaliyetleri, online yayınlanmak üzere düzenlenen konserlerle desteklemeyi sürdürüyor.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın koordinesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir dizi konser düzenlenecek. Yerel sanatçıların destekleneceği konserler, Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR DOLU KONSER

Kadın solistlerin sahne alacağı ve birbirinden güzel eserlerin seslendirileceği 8 Mart Konseri, ‘Fikrimiz Hür, Sesimiz Gür!’ sloganıyla düzenlenecek. Karışık ve güncel pop şarkılarıyla Tamay Özaltun, Müge Köymen ve Nazlıcan sahnedeki yerini alacak. Grup Shaman ise dinleyenlerine dünya müziklerinden seçmeler sunacak.

TIP BAYRAMI’NDA ŞARKILAR SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN

Müzisyen Serdar Keskin önderliğinde ‘Mersin Tabip Odası Doktorlar Korosu’ ile 14 Mart Tıp Bayramı’na özel ‘İyiliğe Şarkılar Konseri’ gerçekleştirilecek. Konserde seslendirilen tüm şarkılar, pandemi sürecinde özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına duyulan minnet ve sevgiyi ifade edecek.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’NE YARAŞIR BİR KONSER DAHA

Yerel sanatçılardan Öznur Ekici, Ali Erol, Bedi Şaraplı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası ve solistlerinin katılımıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi için ‘Çanakkale İçimde’ sloganıyla anlamlı bir konser düzenlenecek. Konserde; ‘Çanakkale İçinde’, ‘Ah bir Ataş Ver’, ‘Eledim Eledim’, ‘Estergon Kalesi’ gibi unutulmaz eserler seslendirilecek. (Haber Merkezi)


Etiket: mersinhaber, konser

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA