Toroslar Belediyesi, yüz yüze eğitime başlayan okulları dezenfekte etti




Tarih: 15 Şubat 2021 Pazartesi 14:03




Toroslar Belediyesi, 15 Şubat’ta yüz yüze eğitime başlayan okulları dezenfekte etti.

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında ilçe genelinde kamuya açık alanları düzenli olarak dezenfekte eden belediye, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitimlerine devam edebilmeleri için yüz yüze eğitime başlayan okulların dezenfekte çalışmalarını titizlikle yürüttü. Hijyen çalışmaları kapsamında özellikle öğrencilerin sıklıkla kullandığı sınıf, merdiven, tuvalet, koridor, kapı kolları, bahçe ve oyun alanları baştan aşağı dezenfekte edildi.

"ÖNCELİĞİMİZ, ÇOCUKLARIMIZIN HUZUR VE SAĞLIĞI"
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, okulları dezenfekte ederek öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlıklı bir ortamda eğitim ve öğretimlerine devam edebilmelerini amaçladıklarını söyledi.
Önceliklerinin toplum sağlığını korumak olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz; "İlçemizde yüz yüze eğitime başlayan okullarda gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile eğitim yuvalarımızı daha hijyenik hale getirdik. Ekiplerimiz, çocuklarımızın temas edebileceği her yeri dezenfekte etti. Onların sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Yeniden okullarına, arkadaşlarına kavuşan öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket: mersinhaber, yüzyüzeeğitim, dezenfekte, toroslar

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA