Film gibi dolandırıcılığın şüphelilerine adli kontrol




Tarih: 15 Ocak 2021 Cuma 15:27




Mersin’de evlendirme vaadiyle 2 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan sözde gelinin babası, kardeşi ve eşi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıkan dolandırıcılıkta 4 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce kavga ihbarı üzerine Akdeniz ilçesinde bir adrese giden polisler, 2 grubu da gözaltına alarak, karakola götürdü. Alınan ifadelerde, 2 grubun aynı kızı istemeye geldikleri, 'evlendirme vaadiyle' dolandırıldıkları tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yandol Büro Amirliği ekipleri, olayın kurmaca olduğunu, olayın içinde aracı, kız istenen ev sahipleri, gelin ile onun anne ve babasının olduğunu belirledi. 2 taraftan toplamda 60 bin lira alan şahısları yakalamak için çalışma yapan ekipler, baba B.A., oğlu M.A. ile eşi İ.S.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen şahıslar, sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ekipler, olayla ilgiyi yakalama kararı bulunan aracı E.T., gelin Y.S., anne H.S. ile para transferi işini takip eden M.S.’yi arama çalışmalarını sürdürüyor. (İHA)


Etiket: Mersin, Dolandırıcı, evlilikvaadi, adlikontrol

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA