Özkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı




Tarih: 24 Kasım 2020 Salı 16:18




AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesaj şu şekilde; “Öğretmenlik mesleği sadece eğitim, öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak değil, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Öğrencilerine rol model olan öğretmenlerimiz öğrencilerinin kişiliğini, hayata ve insana bakış açısını da şekillendirmektedir; dolayısıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin dinamik, açık fikirli, üretken, aynı zamanda da sorumlu fertler olarak yetiştirilmesinde eğitimcilerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. 2023 hedeflerimize bizleri taşıyacak olan gücümüz, tarihini bilen, medeniyet değerlerini özümsemiş, dinamik, açık fikirli, üretken, bilgi ve sorumluluk sahibi nesillerdir. İstikbalimizin mimarı, fedakarlığın ve sevginin timsali öğretmenlerimiz, tüm dünyada yaşanan ve ülkemizde de seyreden pandemi koşullarında teknolojinin tüm imkanlarından faydalanarak, gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında üstlendikleri önemli sorumluluğu yerine getirerek, yarınlarımızı inşa etmektedir. Geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye'sinin inşasında rol alacak gençlerimiz ve çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecektir. Bu memleketi, milleti ve millî iradeyi sahiplenecek gençlerle geleceğimiz her zamankinden daha aydınlık olacaktır. Öğretmenlerimizin de bu büyük sorumluluğun bilincinde olarak, üstün bir vazife şuuruyla sevgiyi temel alarak, ülkemizin yararını gözeterek görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimizi ve ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum. Gazi Mustafa Kemal'e Başöğretmenlik ünvanının verildiği bu anlamlı günde, yurt içinde ve yurt dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. (Haber Merkezi)


Etiket: Mersin, HacıÖzkan, ÖğretmenlerGünü,

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA