İrfan Değirmenci Mersin’de sahne alacak




Tarih: 24 Kasım 2020 Salı 16:21




Televizyon Programcısı ve haber sunucusu İrfan Değirmenci tek kişilik gösterisi olan “Anne Ben Artist Oldum!” ile 29 Kasım’da Mersin’de izleyiciyle buluşacak.

Erol Kamalak

Haber sunucusu İrfan Değirmenci, “Anne Ben Artist Oldum” adlı tek kişilik müzikal oyununu 29 Kasım Pazar Günü saat 17.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenecek. 20 yılı aşkın televizyon haberciliği geçmişi olan İrfan Değirmenci tek kişilik komedi gösterisi “Anne Ben Artist Oldum” tek kişilik oyunun konusu, Değirmenci bir sabah uyandığında kendini dev bir işsiz olarak bulur. Ülke şartlarının işsiz bıraktığı Değirmenci, haber anlatmanın dışında ne gibi yetenekleri olduğunu sorguladığı altı ayın ardından, her zaman en iyi yaptığı şeyi yapmaya karar verir. Değirmenci, insan öykülerini ve insanlık hallerini kendine özgü üslubuyla anlatmaya devam edecektir ancak bu kez TV ekranında değil, sahnelerde.

İZLEYİCİNİN, KENDİ İÇİNDEKİ GİZLİ YETENEĞİNİ ORTAYA ÇIKARMASINA İMKAN TANIYOR

Anne Ben Artist Oldum, İrfan Değirmenci'nin ünlü olma, şöhretle baş etme, şöhreti toplumun faydasına kullanma gibi konuları mizahi bir dille irdelediği iki perdelik, müzikli tek kişilik gösterisi. İrfan Değirmenci, stand-up gösterisinde seyircilere yalnızca televizyondan tanıdıkları bir ismin farklı becerilerini görme şansı vermiyor, aynı zamanda kendi içlerindeki gizli yetenekleri de ortaya çıkarmalarına imkan tanıyor.

 


Etiket: Mersin, İrfanDeğermenci, Annebenartistoldum, Sahne

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA