Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı




Tarih: 24 Kasım 2020 Salı 16:04




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Şimşek kutlama mesajında şunları söyledi; “Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak “Gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve kanaat sahibi olmasında öğretmenlerimizin taşıdığı rol, hiçbir şeyle kıyaslanmayacak kadar büyüktür. Öğretmenler geleceğe umutla bakmamızı sağlayan umut meşalelerimizdir. Onlar milletimizin milli, ahlaki, insani, manevi ve kutsal değerlerini benimseyen ve gelecek nesillere aktaran irfan pınarlarımızdır” dedi. Öğretmenlerin bir gün değil, her gün anılması ve değerlerinin anlaşılması gerektiğini vurgulayan ŞİMŞEK” Öğretmenlik herkesin yapabileceği sıradan bir meslek değildir. Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen sevgi, fedakarlık ve gönül mesleğidir. Bu duygu ve düşüncelerle yurdumuzun dört bir yanında azim ve sabırla görev yapan saygıdeğer tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum şeklinde sözlerine son verdi.”  (Haber Merkezi)


Etiket: Mersin, ÖğretmenlerGünü, MGP, BakiŞimşek

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA