Akdeniz Belediyesi, sizi doğaya çağırıyor




Tarih: 22 Kasım 2020 Pazar 13:23




Akdeniz Belediyesi ile Zirve Dağcılık Kulübü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol sayesinde isteyen her yaş ve kesimden vatandaş; dağ yürüyüşleri, dağ bisikleti, tırmanışlar ve çeşitli sportif etkinliklere katılma fırsatı bulacak.

Binlerce çocuk ve genci futbol, basketbol, voleybol, tenis ve Uzakdoğu savunma sanatları gibi sporun hemen her dalıyla buluşturan, ilçede her mahalleye spor tesisi ve sahalar kazandıran Akdeniz Belediyesi, bu kez de doğaseverleri, dağ ve doğa yürüyüşleri, dağ bisikleti, tırmanışlar ve çeşitli etkinliklerle buluşturmaya hazırlanıyor.  Akdeniz Belediyesi ile Mersin Zirve Dağcılık Kulübü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile öncelikli olarak başarılı ancak dezavantajı durumdaki çocuk ve gençlerin doğa ile buluşturulması hedefleniyor. Bu işbirliğinde ayrıca, Akdeniz ilçe sınırları içinde yaşayan ve dileyen her yaş ve kesimden vatandaş da doğa ile buluşabilecek ve doğal güzelliklerin ve zenginliklerin farkına varmaları sağlanacak.  İmzalanan protokol kapsamında; temiz hava ve bol oksijen ile buluşarak daha sağlıklı ve zinde bir yaşam sürdürmek, insanlar arasındaki iletişim ve ilişkileri geliştirip güçlendirmek, özellikle de insanlara doğa sevgisini aşılamak amacıyla doğa yürüyüşleri, tırmanışlar, kamp, festivaller ile çeşitli sosyal etkinlikler yapılması planlanıyor. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber Videosu için;   ftp://195.175.47.94    Kullanıcı adı:  akdeniz      Şifre: 1234

Sosyal Medya Adresleri: Facebook: AkdenizBelediyesi   /   Twitter: akdenizbld_   /   Instagram: akdenizbld

Özel Kalem Müdürlüğü: 336 37 59-60 Faks: 336 40 16 Zabıta Müdürlüğü: 336 65 83  Evlendirme Müdürlüğü: 336 60 66 Teknik Birimler: 238 79 54-55 Yazışma Adresi: İhsaniye Mah. 123. Cad. 33170 Akdeniz/MERSİN www.akdeniz.bel.tr     bilgi@akdeniz.bel.tr


Etiket: Mersin, AkdenizBelediyesi, ZirveDağcılıkKulübü, MuhammedMustafaGültak

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA