Tenis oynayarak eğitime katkı sundular




Tarih: 29 Ekim 2020 Perşembe 12:23




Mezitli Belediyesinin, Mezitli Soroptimist Kulübü, Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte 4 yıldır gerçekleştirdiği Mezitli Soroptimist Cumhuriyet Kupası turnuvasında başarılı olan sporculara ödül ve kupaları törenle verildi.

Turnuvada görev alan hakemlere teşekkür çiçeği verilirken başarılı olan sporcular da şampiyonluk sevincini Başkan Tarhan’la birlikte yaşadı.Çalınan marşlarla Cumhuriyet Bayramı kutlamasına dönen turnuva, çok anlamlı bir olaya aracılık etti. 1-29 Ekim tarihlerinde 10 kategoride yapılan turnuvadan elde edilen gelir kız çocuklarının okuması için kullanılacak. Bu yılda turnuvayı başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Aydan Dayıkaymaz, “Her yıl turnuvamız çok özel amaçlara hizmet ediyor. Bu yıla kadar tenis oynayan çocuklarımıza destek oluyorduk. Bu yıl ise uzaktan eğitim alan çocuklarımıza destek olacağız. Her zaman yanımızda olan Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’a ve siz değerli sporseverlere teşekkür ederim” dedi. Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlkim Tahinci de, “Çok büyük mutlulukları Mezitli’de yaşamaya devam ediyoruz. Çok önemi bir turnuvadan alnımızın akıyla çıkmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine önümüzdeki günlerde tamamı milli takım sporcularından oluşan sürpriz bir takım kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mersin’de bir ilki gerçekleştirerek Kadınlar +45 turnuvasında şampiyonluk kazandık. Yine satrançta yıldızlar kategorisinde birincilik, ikincilik ve üçüncülük kazandık. Bize bu imkanları sağlayan Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

“MEZİTLİ SOROPTİMİST KULÜBÜMÜZLE BİRLİKTE ÇOK ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATIYORUZ”

Büyük başarıların atılan küçük adımlarla gerçekleşeceğine inandığını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ”Mezitli’de spor kulübümüzle attığımız küçük adımlar büyük başarıları getirmeye devam ediyor. Daha bir kaç gün önce kadın tenisçilerimiz Mersin’e şampiyonluk kupasını getirdi. Bu başarıların önümüzde ki süreçte de artarak devam edeceğinden eminim. Biz de bu başarıların artması için katkılar sunmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yıl Mezitli’ye yeni bir tenis kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladık. Yine engelliler başta olmak üzere yeni takımların oluşturulması haberini aldık. Çok mutlu olduk. Mezitli’de çok önemli bir tenisçi ordusu yaratarak, kentimizin adını bu yönüyle de tüm Türkiye’ye duyuracağız” dedi. Mezitli’de çok önemli turnuvaları düzenlemeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Tarhan, “Mezitli Soroptimist Kulübümüzle birlikte çok önemli işlere imza atıyoruz. 4. Cumhuriyet turnuvasını da birlikte gerçekleştirdik. Bu turnuvanın başka bir önemli anlamı da var. Elde edilen gelir çocukların eğitimine katkı sunmak amacıyla kullanılacak. Bu duyarlılıkları nedeniyle de kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket: Mersin, mersinhaber, mersingündem, akdeniz, mezitli, toroslar, tarsus, erdemli, anamur, silifke

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA