“Mersin için var gücümüz ile çalışıyoruz”




Tarih: 18 Eylül 2020 Cuma 16:15




Mersin’in sanayi, lojistik, tarım gibi birçok alanda Türkiye’de eşsiz bir değere sahip bir kent olduğunu vurgulayan Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Doğmuş, Mersin’in sorunlarına çözüm üretmek için var gücü ile çalıştıklarını ifade etti.

Haber-Barış Köksal

Mersin iş dünyasının önemli isimlerinden oluşan yönetim ve üye kadrosu ile Mersin’in gelişmesi ve kalkınmasına yönelik projeleri hayata geçirmek için kolları sıvayan MERYAD, pandemi sürecindeki açığı projeler üreterek kapatmayı hedefliyor. MERYAD Yönetimi adına gazetecilere konuşan Başkan Coşkun Doğmuş, Mersin’in sorunlarına çözüm üretmek için var gücü ile çalıştıklarını ifade etti. Mersin’i kalkındıracak ve uzun yıllardır kentin ileriye taşınmasında engel olan projeleri hayata geçirmek için takip ve disiplini elden bırakmadan çalıştıklarını kaydeden Doğmuş,  “Mersin sanayi, lojistik, tarım gibi birçok alanda Türkiye’de eşsiz bir değere sahip bir kenttir. Kentimizin ileriye taşınıp, kalkınması ve gelişmesine engel olan konuların çözümüne ilişkin dosyayı pandemi öncesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mersin Milletvekili Sayın. Lütfi Elvan başta olmak üzere, Mersin Valisi Sayın. Ali İhsan Su beyefendi ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ile paylaşmıştık. Bizler MERYAD olarak çözüm önerilerimizin ve projelerimizin her zaman takipçisi olacağız. Önemli olan üretilen projelerin ivedilikle sonuca ulaşmasıdır. Pandemi sürecindeki açığı projelerimizle kapatmayı hedefliyoruz. Mersin’den ekmeğini kazanan önemli isimler ile yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

 


Etiket: Mersin, mersinhaber, mersingündem, akdeniz, mezitli, toroslar, tarsus, erdemli, anamur, silifke

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA