Mersin Kızılay Şube Başkanı Muharrem Köse “Kan ihtiyacı ertelemeye gelmez”




Tarih: 27 Ocak 2022 Perşembe 14:27




Mersin Kızılay Şube Başkanı Muharrem Köse, pandemi sürecine eklenen kış mevsiminin de etkisiyle Kızılay’ın kan stoklarının olumsuz etkilendiğini belirterek “Kan ihtiyacı ertelemeye gelmez, vatandaşlarımızın kan bağışında hassasiyet göstermesini bekliyoruz” dedi.

Mersin Kızılay Şube Başkanı Muharrem Köse, pandemi sürecine eklenen kış mevsiminin de etkisiyle Kızılay’ın kan stoklarının olumsuz etkilendiğini belirterek “Kan ihtiyacı ertelemeye gelmez, vatandaşlarımızın kan bağışında hassasiyet göstermesini bekliyoruz. Ulusal kan stoklarımızın daima güçlü tutulması gerekiyor. Kan uzun süre stoklanamayacağı için bu sürecin 365 gün kesintisiz sürdürülmesi gerekiyor” dedi.

Kanın ertelenemeyeceğini ve yerine başka bir şey konulamayan bir tedavi aracı olduğunu söyleyen Muharrem Köse, “Bağışçılarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı bir kez daha kan stoklarının artması için seferber olmaya davet ediyoruz. Böylece kan ihtiyacı olan hastalarımız dermansız, hasta yakınları ise çaresiz kalmasın istiyoruz. Haydi Mersin, haydi yüreği güzel dostlar, sizleri kan bağış noktalarımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Köse, “Değerli Mersinlilerden kan bağışında duyarlılık bekliyorum. Azalan kan stoklarımızı yeniden yükseltelim. İhtiyacı olana kara gün dostu olmaya devam edelim. Vereceğiniz bir ünite kan, üç ayrı can demektir” dedi.


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA