Silifke Rotary’den anlamlı destek




Tarih: 27 Eylül 2021 Pazartesi 17:10




Silifke Rotary Kulübü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası hediye etti.

Silifke Rotary Kulübü, bir çok projeyi faaliyete geçirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Rotary'nin 7 Ana odak noktası olan, Anne ve Çocuk Sağlığı, Barış ve Anlaşmazlıkların Çözümü, Çevreyi Koruma, Ekonomik ve Toplumsal Kalkınma, Hastalıkların Önlenmesi ve Tedavisi, Temiz Su ve Hijyen, Temel Eğitim ve Okuryazarlık projeleri hayata geçirilecek.

Silifke Rotary Kulübü Dönem Başkanı Merve Kılınç, “Eylül ayı Rotary Kulübünün yedi odak noktasından olan temel okur yazarlık ayıdır. Rotary, toplum birliğimizin olduğu Silifke Atayurt mahallesinin Arkum bölgesinde eğitim ve öğretimin başlamasıyla 25 çocuğumuza temel ihtiyaçları ve araç gereçleri içeren kırtasiye malzemeleri ve sırt çantalarını dağıttık” dedi.

Kılınç, “Toplum bilinciyle hareket etmek ve insana dokunmak bizleri her zaman için mutlu ediyor. Bizler için özellikle kız çocuklarımızın ve kadınlarımızın yeri çok önemli. Girdiğimiz evlerde ailelerden özellikle kız çocuklarını okutmaları için söz aldık. Kulübümüze projelerimize gönüllü olarak destek veren spronsorlarımıza teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA