Kazada ölen baba- kız yan yana toprağa verilecek




Tarih: 25 Temmuz 2021 Pazar 14:31




Mersin’in Yenişehir İlçesinde Mersin Stadyumu karşısında meydana gelen trafik kazasında Toros üniversitesi personeli Halil Çapar ve kızı Dilek Çapar vefat etti. Eşi Fatma Çapar ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Haber- Vecdi Yenigül

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Yenişehir ilçesi 34. Cadde üzerinde Mersin Stadyumu karşısında meydana geldi. Halil Çapar (44) yönetimindeki pikap, Mersin Stadyumu karşısında bulunan köprüden bariyerleri kırarak narenciye bahçesine uçtu. Yaklaşık 20 metre yükseklikten aşağı uçan pikapta bulunan Halil Çapar, eşi Fatma Çapar (46) ile kızları Dilek Çapar (22) ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine  çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Aşağı uçan ve kullanılmaz hale gelen pikaptan baba ve kızın cansız bedeni çıkarıldı. Anne Fatma Çapar ise ağır yaralı olarak ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hayatını kaybeden baba ile kızının cansız bedenleri, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Cenaze erkanının ardından baba Halil Çapar, kızı Dilek Çapar için Mersin Cemevinde cenaze erkanı yapıldı. Mersin Cemevi Hocası Mehmet Dağeri tarafından gerçekleştirilen cenaze erkanına akrabaları ve sevenleri katıldı. Mersin Cemevinde düzenlenen cenaze erkanından sonra K,Maraş’ın Elbistan ilçesine bağlı Altunyaprak götürüldü.


Etiket: mersin

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA