“On The Tıp Of My Tongue” ile kelime öğrenmek daha eğlenceli




Tarih: 27 Nisan 2021 Salı 19:47




Mehmet Serttaş Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Sait Çınar’ın “On The Tip Of My Tongue” isimli e-Twining projesi, Türkiye’nin farklı illerinden katılan İngilizce öğretmenlerinin katkılarıyla gerçekleşti.

e-Twining projesi, Covid-19 salgının eğitimi olumsuz etkilediği bu dönemde uzaktan eğitimi eğlenceli hale getirerek  öğrencileri motive etmeyi amaçlayan bir projedir. Sürdürülen çalışma sayesinde; dil sınıfı öğrencileri, kelime bilgilerini geliştirirken aynı zamanda YKS  dil sınavına da hazırlanmış oluyorlar. Öğrenciler, e-dergi oluşturma, karikatür çizme, hikaye yazma, oyunlar hazırlama ve bulmaca hazırlama gibi bir çok görevi teknoloji ve web2 araçlarını kullanarak  gerçekleşttiriyorlar. Öğrenciler aynı zamanda bu kazanımların yanında eğlenerek yeni kelimeler öğrenme, yaratıcılıklarını geliştirme ve farklı şehirde yaşayan akranlarıyla iletişim kurabilme becerilerini geliştiriyorlar. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA